Bedrijfshal en buitenterrein Rondkamp 6 Gieten

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte voor uw bedrijf in Gieten? Dan bent u bij Wigchers Vastgoed Verhuur aan het juiste adres! Op bedrijventerrein “Bloemakkers” in Gieten staat deze bedrijfshal van maar liefst 1.250 vierkante meter, mét buitenterrein. Zo kunt u naar hartenlust ondernemen met uw bedrijf in en rondom een pand met behoorlijk veel ruimte.

Eigenschappen bedrijfsruimte Gieten

De bedrijfshal in Gieten heeft twee verhoogde overheaddeuren aan de voorzijde en is voorzien van ledverlichting, waardoor het pand goed verlicht is. Het is in overleg mogelijk dat er kantoorruimte voor u gefaciliteerd wordt. Zo kunt u met de bedrijfshal dus veel kanten op, wat voor soort onderneming u ook wilt gaan runnen.

Voordelen huren bedrijfsruimte in Gieten

Het huren van een bedrijfsruimte in Gieten kent veel verschillende voordelen. Zo is de bedrijfshal bijvoorbeeld uitstekend verlicht door middel van ledverlichting. Buiten de uitstekende verlichting heeft het huren van deze bedrijfshal nog meer voordelen. Zo profiteert u onder andere van:

  • De aanwezigheid van een kantine met diverse sanitaire voorzieningen
  • Mogelijkheid op glasvezel internet
  • Optimaal beveiligd en afgeschermd terrein

Perfecte ligging

Gieten ligt centraal tussen Assen-Veendam en Groningen-Emmen. Dat zorgt ervoor dat u zelf verschillende plaatsen makkelijk kunt bereiken en uw bedrijf goed bereikbaar is. Dat wordt versterkt door de ligging van de bedrijfshal, direct aan de N34 en met een goede aansluiting op de A28, N33 en A7. De N34 wordt de komende jaren aangepakt, waardoor de doorstroming van deze weg nog beter wordt.

Optimaal beveiligd

Wanneer u een bedrijfsruimte huurt in Gieten, wilt u hier natuurlijk op een veilige manier kunnen ondernemen. Daarom is het buitenterrein van deze bedrijfsruimte voorzien van een beveiligd hekwerk. Dit hekwerk is ook voorzien van hekwerkdetectie, oftewel een raster van draden. Daardoor kunnen kwaadwilligen op een effectieve manier van uw bedrijfsruimte in Gieten worden geweerd. De toegang tot het terrein vindt plaats via een schuifpoort, die gemotoriseerd is.

Virtuele rondleiding

Bedrijventerrein Bloemakkers

Bedrijventerrein Bloemakkers is een bedrijventerrein met daarop een grote verscheidenheid aan bedrijven. Centraal gelegen in Noordoost-Nederland, op een plek met veel ondernemerschap in het groen. Het is een ideale plek voor diverse soorten van bedrijvigheid. Daardoor is de “Bloemakkers” een bedrijvenlocatie met potentie.

Het terrein past goed in het landschap van de omliggende esdorpen. Immers door een groene zone tussen het bedrijventerrein en de N34 en beplanting aan de zuidoostelijke kant sluit het bedrijventerrein aan op de groene beleving van de omgeving. Op het bedrijventerrein zijn brede wegen met boombeplanting aanwezig.

Gieten is een modern dorp waar men beschikt over vrijwel alle basisvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, (basis)scholen, sportfaciliteiten en goede openbare vervoersverbindingen. Wilt u meer informatie over de activiteiten in en rondom Gieten, kijkt u dan eens op www.gieten.com

Bron: Aa en Hunze

Ligging

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Andere bedrijfsruimtes

Naast de bedrijfsruimte in Gieten, verhuren wij bedrijventerreinen en bedrijfshallen op meerdere andere locaties. Is de locatie in Gieten dus toch niet helemaal datgene waar u naar op zoek was? Bekijk dan ook eens onze andere locaties, zoals:

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over het huren van een bedrijfsruimte in Gieten? Neem dan contact met ons op! Het is ook mogelijk om een deel van de bedrijfshal of het buitenterrein te huren. Samen met u bespreken we graag uw wensen en behoeften, zodat u straks met een fantastisch gevoel kunt ondernemen in Gieten.

Neem contact met ons op