Bedrijfshal en buitenterrein Gieten

Indien u bedrijfsruimte zoekt op een mooie zichtlocatie aan de N34 dan willen wij u graag wijzen op deze locatie in Gieten. Hier staat namelijk een 1.250 m2 bedrijfshal met buitenterrein. Deze locatie is gelegen op het bedrijventerrein “Bloemakkers” in Gieten, Gemeente Aa en Hunze. Daarnaast ligt Gieten centraal tussen Assen-Veendam en Groningen-Emmen. De locatie is dankzij de ligging direct aan de N34 goed te bereiken en heeft een goede aansluiting op de A28, N33 en A7. De N34 wordt de komende jaren aangepakt, wat ook ten goede komt van de doorstroming van deze N-weg.

De bedrijfshal heeft 2 verhoogde overheaddeuren aan de voorzijde en is dankzij ledverlichting goed en aangenaam verlicht. Tevens is in de hal een kantine aanwezig met diverse sanitaire voorzieningen. Indien er kantoorruimte gewenst wordt, dan kunnen wij dit in overleg voor u faciliteren. Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld glasvezel op deze locatie aan te vragen waardoor u beschikt over goed en snel internet.

De beveiliging en afscherming van het buitenterrein is gerealiseerd door middel van hekwerk. Het hekwerk is voorzien van hekwerkdetectie. Hoogspanning op de draden zorgt voor detectie en effectieve afschrikking. Ook zijn op deze locatie diverse camera’s aanwezig. Toegang tot het terrein gaat door middel van een gemotoriseerde schuifpoort.

Het is mogelijk om een gedeelte van de bedrijfshal te huren evenals een gedeelte van het buitenterrein. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Virtuele rondleiding

Bedrijventerrein Bloemakkers

Bedrijventerrein Bloemakkers is een bedrijventerrein met daarop een grote verscheidenheid aan bedrijven. Centraal gelegen in Noordoost-Nederland, op een plek met veel ondernemerschap in het groen. Het is een ideale plek voor diverse soorten van bedrijvigheid. Daardoor is de “Bloemakkers” een bedrijvenlocatie met potentie.

Het terrein past goed in het landschap van de omliggende esdorpen. Immers door een groene zone tussen het bedrijventerrein en de N34 en beplanting aan de zuidoostelijke kant sluit het bedrijventerrein aan op de groene beleving van de omgeving. Op het bedrijventerrein zijn brede wegen met boombeplanting aanwezig.

Gieten is een modern dorp waar men beschikt over vrijwel alle basisvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, (basis)scholen, sportfaciliteiten en goede openbare vervoersverbindingen. Wilt u meer informatie over de activiteiten in en rondom Gieten, kijkt u dan eens op www.gieten.com

Bron: Aa en Hunze

Ligging

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer