Bedrijfspand te huur in Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfspand in Drenthe, dan bent u bij Wigchers Bedrijfsunits aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor het huren van bedrijfspanden in plaatsen zoals Coevorden, Emmen, Gieten, Hoogeveen en Schoonoord. Tevens kunt u bij ons terecht voor kantoorruimte, opslag en stalling van materialen. Dat kan zowel binnen als buiten zijn.

buitenterrein coevorden
Coevorden
bedrijfsruimte emmen
Emmen
bedrijfshal gieten
Gieten
bedrijfshal hoogeveen
Hoogeveen
bedrijventerrein schoonoord
Schoonoord

Waarom een bedrijfspand huren in Drenthe?

Wist u dat de provincie Drenthe een zeer gunstige locatie is voor uw bedrijfspand? Drenthe is de perfecte uitvalbasis wanneer u zakendoet in het noorden of zuiden van het land en in Duitsland. De snelwegen A28 (Groningen-Assen-Hoogeveen) en A37 (Hoogeveen – Duitse grens) en de N-wegen N33 (Assen-Gieten-Veendam) en N34 (Coevorden- Emmen- Borger-De Punt) hebben een zeer goede verbinding met elkaar. De combinatie van platteland en de verschillende steden zoals Assen en Emmen in Drenthe zorgt voor unieke kansen voor bedrijven.

De bedrijfspanden

Bij ons kunt u terecht voor veel soorten bedrijfspanden. Of u nu op zoekt ben naar een bedrijfspand voor een kringloopwinkel, productie, opslag van materialen of voor detailhandel. Dat kan allemaal bij Wigchers Bedrijfsunits. Daarnaast zijn veel van onze bedrijfspanden voorzien van toiletten en kantoorruimte. Ook verhuurt Wigchers Bedrijfsunits buiten- en binnenterrein voor opslag en stalling.

buitenterrein coevorden
Coevorden
bedrijfsruimte emmen
Emmen
bedrijfshal gieten
Gieten
bedrijfshal hoogeveen
Hoogeveen
bedrijventerrein schoonoord
Schoonoord

Bedrijfspanden huren op goede locaties

Wij snappen dat u als ondernemer dat zichtbaarheid en bereikbaarheid belangrijke factoren zijn voor het uitkiezen van een bedrijfspand. De locaties van Wigchers Bedrijfsunits zijn daarom ook ideaal. Wij hebben bedrijfspanden in de plaatsen Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Gieten en Schoonoord. Er is daarom altijd een geschikte locatie voor u om een bedrijfspand te huren in Drenthe. Wanneer u een perfecte uitvalbasis zoekt naar Duitsland, is Coevorden een zeer goede locatie voor uw bedrijfspand. Verder ligt Gieten centraal tussen Groningen-Emmen en Assen-Veendam en is zeer centrale locatie in Drenthe.

Zo heeft elk locatie in Drenthe een voordeel. Dit is dan ook een voordeel voor het kiezen van een bedrijfspand van Wigchers Bedrijfsunits.

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over het huren van een bedrijfspand in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op! Ook wanneer u nog vragen heeft over deze bedrijfspanden, staan onze medewerkers voor u klaar. Samen met u gaan we graag op zoek naar het meest geschikte bedrijfspand, zodat u straks naar hartenlust kunt ondernemen.

Neem contact op!

Specifieke wensen?

Indien u u specifieke wensen heeft, laat het ons dan weten! We gaan graag met u in gesprek.
We helpen u bij het ontwikkelen van uw ideale bedrijfsruimte.

Heeft u interesse of vragen, neem gerust contact op met
de heer Louwrens Wigchers via 06 – 531 35 209 of via e-mail.