Bedrijfsruimte Emmen

bedrijfsruimte met kantoren kareldoormanstraat emmen

Bedrijfsruimte Kareldoormanstraat

Op een mooie zichtlocatie in Emmen op slechts 4km van de A37 hebben we bedrijfsruimte met kantoren op een met hekwerk afgesloten bedrijventerrein. De bedrijfshal biedt mogelijkheid voor 1.000m2 meter binnenopslag (40 x 25 meter) en door het riante buitenterrein is in overleg ook buitenopslag mogelijk.

Daarnaast kan de loods worden voorzien van een 10-tons kraanbaan zijn er twee grote, hoge overheaddeuren (7 x 4,5 meter). De hoogte van de loods is circa 6 meter onder haak van de kraanbanen. De loods is voorzien van ledverlichting, dit zorgt voor een goede en aangename verlichting. Prettig om in te werken! Tevens is er kantoor- en kantineruimte in de loods aanwezig, deze kan eventueel ook nog worden aangepast mochten er specifieke wensen zijn.

bedrijfsruimte met Phileas Foggstraat emmen

Bedrijfsruimte Phileas Foggstraat 37-39

Deze multifunctionele bedrijfsruimte met een grote showroom is uniek in Emmen. Dit vanwege de vele mogelijkheden die deze locatie biedt. Mogelijkheden zoals kantoorruimte, magazijn en veel opslagruimte.  Maar ook gelegen op een unieke zichtlocatie aan de doorgaande weg, Bedrijventerrein Bargermeer IV. Daarnaast een goede aansluiting met de autosnelweg A37 (Hoogeveen – Duitse grens).

De showroom is een unieke mogelijkheid om uw producten onderdak verwarmd te presenteren. Wanneer u interesse  hebt om een gedeelte van het pand te huren, dan is dit ook mogelijk. Wanneer u het aanzicht van de showroom wilt beperken tot bijvoorbeeld alleen de voorzijde, dan zijn er mogelijkheden om door middel van een kleine verbouwing deze naar wens aan te passen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer en uitgebreide informatie.

Meer informatie (PDF)