Bedrijfsruimte te huur in Drenthe

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte met vele mogelijkheden in de provincie Drenthe? Dan bent u bij Wigchers Vastgoed Verhuur aan het juiste adres! Wij verhuren bedrijfsruimtes in verschillende plaatsen in Drenthe, zoals in Gieten, Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Schoonoord. Daarnaast vindt u naast bedrijfsruimte ook kantoorruimte, opslag en stalling, zowel binnen als buiten.

buitenterrein coevorden
Coevorden
bedrijfsruimte emmen
Emmen
bedrijfshal gieten
Gieten
bedrijfshal hoogeveen
Hoogeveen
bedrijventerrein schoonoord
Schoonoord

Waarom een bedrijfsruimte huren in Drenthe?

De provincie Drenthe is een zeer aantrekkelijk plek om uw bedrijf te vestigen. Drenthe heeft een goede verbinding naar het noorden van Nederland, het zuiden van Nederland en Duitsland. De combinatie van platteland en de verschillende steden in Drenthe zorgt voor unieke kansen voor bedrijven.

De bedrijfsruimtes

Bij Wigchers Vastgoed Verhuur vindt u allerlei soorten bedrijfsruimtes voor verschillende doeleinden. Heeft u een detailhandel, een kringloopwinkel of een productie van brood en/of banket? Of zoekt u een opslag van materialen of een ruimte voor een showroom? Wij bieden bedrijfsruimtes met al deze mogelijkheden. De meeste bedrijfsruimtes zijn voorzien van toiletten en kantoorruimtes. Daarnaast verhuren wij een buitenterrein voor opslag en stalling. Kortom, Wigchers Vastgoed Verhuur is uw partner voor een bedrijfsruimte in Drenthe.

buitenterrein coevorden
Coevorden
bedrijfsruimte emmen
Emmen
bedrijfshal gieten
Gieten
bedrijfshal hoogeveen
Hoogeveen
bedrijventerrein schoonoord
Schoonoord

Bedrijfspanden huren op goede locaties

Als ondernemer weet u als geen ander dat zichtbaarheid en bereikbaarheid van groot belang zijn voor het succes van uw onderneming. Waar u zich dan ook vestigt is dan ook erg belangrijk. Onze locaties waar u bedrijfsruimtes kunt huren zijn uitstekend. De bedrijfsruimtes zitten in Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Gieten en Schoonoord. Zo ligt Coevorden vlakbij Duitsland en is dus de perfecte uitvalbasis wanneer u zakendoet in Duitsland. Gieten ligt centraal tussen Assen-Veendam en Groningen-Emmen. Dat zorgt ervoor dat u zelf verschillende plaatsen makkelijk kunt bereiken en uw bedrijf goed bereikbaar is.

Wanneer u een bedrijfsruimte huurt in Hoogeveen zit u op de route naar zowel Zwolle als Duitsland. En wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte in het hart van Drenthe, is Schoonoord de ideale locatie! Door de ligging vlak naast de N376, kunt u snel verschillende kanten op en is het bedrijventerrein makkelijk bereikbaar voor bijvoorbeeld klanten of leveranciers.

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over het huren van een bedrijfsruimte in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op! Ook wanneer u nog vragen heeft over deze bedrijfsruimtes of één van de andere bedrijfsruimtes die wij verhuren, staan onze medewerkers voor u klaar. Samen met u gaan we graag op zoek naar de meest geschikte bedrijfsruimte, zodat u straks naar hartenlust kunt ondernemen.

Neem contact op!

Specifieke wensen?

Indien u u specifieke wensen heeft, laat het ons dan weten! We gaan graag met u in gesprek.
We helpen u bij het ontwikkelen van uw ideale bedrijfsruimte.

Heeft u interesse of vragen, neem gerust contact op met
de heer Louwrens Wigchers via 06 – 531 35 209 of via e-mail.