Bedrijventerrein Schoonoord

Bedrijfshal met twee overhead deuren

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfshal in het hart van Drenthe, is het bedrijventerrein in Schoonoord de ideale locatie. Bij Wigchers verhuren we op dit bedrijventerrein, aan de zuidkant van het dorp, verschillende bedrijfshallen. Door de ligging vlak naast de N376, kunt u snel verschillende kanten op en is het bedrijventerrein makkelijk bereikbaar voor bijvoorbeeld klanten of leveranciers.

Voordelen van het bedrijventerrein in Schoonoord

Het huren van een bedrijfshal in Schoonoord kent veel verschillende voordelen. Door de grootte van de ruimtes zijn deze zowel geschikt voor productie van goederen of om goederen in de bedrijfshal opslaan. Andere voordelen waarvan u profiteert met een bedrijfshal in Schoonoord, zijn:

  • Perfecte ligging, vlakbij de N376

  • Mogelijkheid tot realisatie van kantoorruimte

  • Voorzien van uitstekende verlichting

  • Geschikt voor veel verschillende doeleinden

Eigenschappen bedrijventerrein

Het bedrijventerrein in Schoonoord beslaat 2,7 hectare industrieterrein. Er zijn zowel bedrijfshallen met twee overheaddeuren als met drie overheaddeuren geplaatst. Doordat er veel mogelijkheden zijn om de bedrijfshal voor u op maat te maken, zijn de ruimtes geschikt voor veel verschillende bedrijfsvoeringen.

Nieuwbouw in de bedrijfshallen mogelijk!

Binnenin de bedrijfshallen in Schoonoord, is het ook mogelijk om u te voorzien van nieuwbouw op maat. In dit geval wordt bijvoorbeeld de nieuw te bouwen kantoor-, kantine, of opslagruimte afgestemd op uw wensen. Wij doen hierbij voor u de investering, waarbij u met ons een meerjarig huurcontract aangaat.

Bedrijfshal met twee overhead deuren

Bedrijfshallen met twee overheaddeuren

Er staan op het bedrijventerrein in Schoonoord zowel bedrijfshallen met twee overheaddeuren als bedrijfshallen met drie overheaddeuren. Het is ook mogelijk om de loods bijvoorbeeld eerst voor de helft in gebruik te nemen. In dat geval kan er op de helft van de loods een wand gerealiseerd worden. Indien u op een later moment dan zou willen uitbreiden, zijn de mogelijkheden snel te realiseren!

Virtuele rondleiding Bedrijfshal met twee overheaddeuren

In de loods is het mogelijk om kantoorruimte te realiseren. Hierbij kunnen we rekening houden met uw wensen aangezien de kantoorruimte op dit moment nog gerealiseerd moet worden. De loods is voorzien van ledverlichting, dit zorgt voor een goede en aangename verlichting. Ook zijn er ruimschoots ramen geplaatst waarin het zeer prettig is om in te werken!

Bedrijfshallen met drie overheaddeuren

Ook bij de bedrijfsruimtes met drie overheaddeuren is het mogelijk om op de helft van de loods een wand te realiseren, waardoor u niet gelijk de hele hal hoeft te huren. Zowel bij de hallen met twee overheaddeuren als drie overheaddeuren is het mogelijk om kantoorruimte met sanitaire voorzieningen te realiseren.

Geschikt voor verschillende doeleinden

De bedrijfshallen in Schoonoord zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden en daardoor zeer waarschijnlijk geschikt voor uw bedrijfsvoering. Het is bijvoorbeeld een uitstekende plek voor logistiek en op- en overslag of voor dienstverlening. Ook wanneer u op zoek bent naar een ruimte voor uw ambachtelijke of industriële bedrijf, zijn onze bedrijfshallen in Schoonoord dé oplossing. Daarnaast is er ook ruimschoots buitenterrein aanwezig wat de mogelijkheden alleen maar ten goede komt.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfshal in Schoonoord? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers lichten u graag in over de mogelijkheden van het huren van een bedrijfsruimte. Samen met u realiseren we graag een bedrijfsruimte die helemaal is afgestemd op uw wensen, zodat u effectief te werk kunt gaan met uw onderneming.

Neem contact met ons op

Ligging

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer