Bedrijventerrein Schoonoord

Centraal, in het hart van Drenthe ligt Schoonoord. Het bedrijventerrein ligt aan de zuidkant van het dorp. Wanneer u mogelijkheden zoekt voor bijvoorbeeld ambachtelijke en industriële bedrijven kunt u hier terecht. Maar ook voor dienstverlening en zeker logistiek en op- en overslag.

Samengevat gaat het hier om circa 2,7 hectare industrieterrein waarop diverse bedrijfshallen in aanbouw zijn. Daarnaast kunnen we in overleg ook nieuwbouw voor u op maat realiseren waarbij wij de investering doen en u een meerjarig huurcontract aangaat.

Bedrijfshal met 2 overheaddeuren

Er worden op het bedrijventerrein Schoonoord bedrijfsruimte gerealiseerd met 2 hoge overheaddeuren. De loodsen worden zo gebouwd dat er de mogelijkheid is om eventueel kraanbanen te realiseren. Ook is het mogelijk om de loods voor de helft in gebruik te nemen. Daarbij kan op de helft van de loods een wand gerealiseerd worden.

In de loods is het mogelijk om kantoorruimte te realiseren. Hierbij kunnen we rekening houden met uw wensen aangezien de kantoorruimte op dit moment nog gerealiseerd moet worden. De loods is voorzien van ledverlichting, dit zorgt voor een goede en aangename verlichting. Prettig om in te werken!

Neem contact met ons op

Virtuele rondleiding Bedrijfshal met 2 overheaddeuren

Bedrijfshal met 3 overheaddeuren

Ook komt er op het bedrijventerrein Schoonoord een bedrijfshal met 3 hoge overheaddeuren. De loods wordt zo gebouwd dat er de mogelijkheid is om eventueel kraanbanen te realiseren. Ook is het mogelijk om de loods voor een gedeelte in gebruik te nemen. Daarbij kan in de loods een wand gerealiseerd worden.

In de loods is het mogelijk om kantoorruimte met sanitaire voorzieningen te realiseren, hierbij kunnen we rekening houden met uw wensen aangezien de kantoorruimte op dit moment nog gerealiseerd moet worden. De loods is voorzien van ledverlichting, dit zorgt voor een goede en aangename verlichting. Prettig om in te werken!

Neem contact met ons op

Ligging

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer