Bedrijfsruimte Nautilusstraat 6 Emmen

Aan de Nautilusstraat 6 in Emmen bieden wij een bedrijfsruimte met vele mogelijkheden.

De locatie biedt zowel kantoorruimte maar heeft ook ruime mogelijkheden voor opslag door de aangelegen loodsen met overheaddeuren, maar ook door het terrein achter de loodsen is er mogelijkheid voor buitenopslag. Door de ligging op bedrijventerrein “Bargermeer Noord” heeft het een directe aansluiting op de rondweg van Emmen daarentegen is de ligging ook dichtbij het centrum van Emmen.

Bargermeer is het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland. Het biedt ruimte aan nagenoeg alle vormen van bedrijvigheid. Activiteiten zoals activiteiten in de sfeer van zakelijke dienstverlening, transport, logistiek, distributie, VAL, lichte industrie. Voornamelijk bedrijven in de food, maak of proces en/of chemische industrie.

Aaneengesloten van de kantoren bevinden zich 2 bedrijfshallen van circa 5 meter hoog. De loodsen zijn voorzien van 4 overheaddeuren en een gladde betonvloer. Rondom het pand zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Oppervlakten:

2 x bedrijfshal groot ca. 2.000 m2 waarvan 1 hal beschikbaar 1.300 m2 b.v.o.
Kantoorruimte groot ca. 300 m2 b.v.o.
Kaveloppervlakte groot ca. 3.997 m2

Parkeervoorziening:

Voor en naast het pand zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:

Het laatst geldende bestemmingsplan is “Emmen, Bargermeer industrie- en bedrijventerrein”. De bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Dit bestemmingsplan is inmiddels “bevroren” middels een Beheersverordening.

Opleveringsniveau kantoorruimte:

  • Entree met 8 kantoren, toiletgroep, kantine, wasgelegenheid, archief, keuken voorzien van vaatwasser en close-in boiler.
  • Systeemplafonds met verlichting.
  • Verwarming d.m.v. cv-radiatoren (cv-ketel: 2003)
  • Voorzien van diverse opslagruimten e.d.

Buitenterrein:

Volledig verhard met betonklinkers

Aanvullende informatie:

De loods en kantoorruimtes zijn oorspronkelijk gebouwd in 1978. De aangebouwde bedrijfsruimte dateert van 2001. Kantoorruimte is in 2008 volledig gemoderniseerd en vernieuwd. Het dak van de werkplaats en de kantoorruimte zijn in ca. 2003 vernieuwd en voorzien van isolatie. Het pand is grotendeels voorzien van dakisolatie, gevelisolatie en isolatieglas.

Huur:

Huurtermijn:
5 jaren + 5 optiejaren

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met de omzetbelasting.

Huuraanpassing:
Jaarlijks aanpassing op basis van het maandprijsindexcijfer C.P.I.

Betaling:
Per maand vooraf.

Wanneer u interesse  hebt om een gedeelte van het pand te huren of om dit pand te kopen, dan is dit ook mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer en uitgebreide informatie.

Neem contact op!

Ligging

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Informatiefolder

Informatiefolder